MERSİN / ERDEMLİ - Arpaçbahşiş Atatürk Ortaokulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katkılarıyla okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı.

Ekm

Yüce milletimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile milletimizin birlik ve beraberliğinin anayasal güvencesi olan demokratik düzenimize ve milli iradeye tarihte eşi görülmemiş cesaret ve kararlılıkla canını ortaya koyduğu günün anısına okulumuzda düzenlenen programımız.

Ekm

''e-Twinning Ödül Töreni Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan SU ve  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA'nın katılımlarıyla Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı. Çalışmaları ile okulumuza ''Ulusal Kalite Etiketi ve e-Twinning Okulu Levhası'' kazandırdığı için Zehra YIRTICI öğretmenimize, başarıları için Fatma MUTİ ve Sevgi İZGİ öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz;  Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar  ile ilk defa "e-Twinning School" eTwinning Okulu etiketi almaya hak kazanmıştır.