MERSİN / ERDEMLİ - Arpaçbahşiş Atatürk Ortaokulu

emizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası sona erdi. Sonuçlar;

Tazof Zeka Oyunları Ortaokul Kulamı İlçe 1.si Elifnaz TEBELLEŞ

Tazof Zeka Oyunları Ortaokul Mangala İlçe 2.si Abdulhamid MAUSA

Tazof Zeka Oyunları İlkokul Pentago Turnuvası İlçe 3. sü Kıvanç YIRTICI olmuştur.

Ayrıca katılan diğer öğrencilerimiz Ahmet Kağan BAYRAM, Göktuğ ERDOĞAN, Kevser ZORLUEL güzel mücadeleler verdiler. Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Zeynep SALLAYICI tarafından ortaokul velilerimize akran zorbalığı semineri verilmiştir.. Rehber öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

İlköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethinin 570.yılı münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz bahçesinde  düzenlenen bilim şenliğinde öğrencilerimiz hem meraklarını hem de yaratıcılıklarını sergiledi. Düzenlenen bilim şenliğinde öğrencilerimizde doğal olarak bulunan bilimsel merak duygusunun üst seviyelere çıkarılması, eğitim programı içinde teorik olarak öğretilen bazı konuların pratiğe dökülmesi, çeşitli konularda bilgi seviyelerinin artırılması, takım çalışması, sunum deneyimleri, el becerilerinin geliştirilmesi ve araştırma becerilerinin ilerletilmesi amaçlandı. Bu amaçlarla hazırlanan bilim şenliğimiz 04.05.2023 Perşembe günü okulumuz öğrencilerinin yanı sıra Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf  AÇIKYÖRÜK  ve   farklı okullardan gelen idareci, öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması dört  öğrenci  ve bir öğretmen olarak başvuru yaptık.  Öğretmenimiz   PINAR   BAYKARA ve öğrencilerimiz   BERNA ZORLUEL ,YUSUF  KURŞUN , BERKAY ERDEMLİ  , AYŞE CANAN YANGIN’a  başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Pınar BAYKARA ile öğrencilerimiz Cennet KARABOĞA ve Berna ZORLUEL' i tebrik ediyor, projelerinin Final değerlendirmelerinde başarılarının devamını diliyorum.

Ara

15 Temmuz Şehitleri Konulu Çocuk gazetemiz yayında. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Ara

Kas