MERSİN / ERDEMLİ - Arpaçbahşiş Atatürk Ortaokulu

Arpaçbahşiş Atatürk Ortaokulu

Arpaçbahşiş Mahallesi 325 Sk. No15 Erdemli
Vizyon
Sosyal, kültürel, bilimsel alandaki her tür yenileşme, gelişme ve değişmeyi yakından takip eden, uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen, gücünü tarihi geçmişinden örnek bir öğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Ülke kalkınmasında rol alacak, topluma faydalı, örnek öğrenci yetiştirmek. İlk ve orta öğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek. Kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeyi öğrenen, bilgi üreten, gelişime açık, sorumluluklarının bilincinde rekabetçi, paylaşmayı bilen, bilimsel düşünen bireyler yetiştirmektir. Ekip çalışmasıyla ortak başarının elde edilmesinde önemli katkı sağlayacağı inancının verilmesine yönelik çalışmalar yapmaktır.
Başarılar
Okulumuz 2014-2015 eğitim-öğretim yılında yıldız erkekler voleybol turnuvasında il birincisi oldu. Alanya da yapılan grup maçlarında 6 puanla grup ikincisi oldu.2108-2019 eğitim-öğretim yılında Küçük Erkekler Voleybol müsabakalarında il birinciliği, grup birinciliği ve Türkiye finalinde Türkiye 4. sü olmuştur. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.
08:40 15:25
Klima